Over Synga Medical

OOG VOOR ELKAAR

ANTON VERAART

MANAGING PARTNER

Voor mij is Synga Medical een bedrijf om trots op te zijn. Mijn team bestaat uit mensen afkomstig uit de oogheelkunde met veel vakkennis, professionaliteit maar ook gezelligheid en saamhorigheid. Ik ben blij dat ik hier al meer dan 15 jaar leiding aan mag geven!

Remko Sepmeijer

ACCOUNTMANAGER MIDDEN- EN OOST NEDERLAND

Met mijn jarenlange ervaring in de refractiechirurgie en als accountmanager in de oogheelkunde ben ik de klanten van Synga Medical graag van dienst om een passend advies te geven en tot een juiste productkeuze te komen. Door mee te draaien op de OK kan ik samen met de klant alle wensen goed in kaart brengen. Advies volledig op maat.

JÜRGEN VAN DESSEL

SALES MANAGER

Jarenlang ben ik als optometrist bezig geweest met het vak in de breedste zin van het woord. Zo werkte ik op de polikliniek oogheelkunde in een perifeer ziekenhuis, verzorgde ik vooronderzoeken, adviezen en nazorg voor refractieve chirurgie en paste ik alle typen contactlenzen aan. Die kennis en ervaring komt mij nu uitstekend van pas in het werk als accountmanager bij Synga Medical. De laagdrempeligheid van dit bedrijf geeft me uitgebreide mogelijkheden om met de klanten mee te denken en altijd de beste oplossingen te creëren.

SHANNA VAN DALEN

COMM. MEDEWERKER BINNENDIENST

Manusje van alles; inkoop, verkoop, orderverwerking, voorraadbeheer, you name it! Geen dag bij Synga Medical is hetzelfde, de lijntjes zijn kort, eigen inbreng en initiatief wordt gewaardeerd. Een gezellige, no nonsense club om voor te werken.

TANJA VAN WILLEGEN

FINANCE & ADMINISTRATION

Het werken voor Synga Medical voelt voor mij alsof ik “mijn eigen winkel” draaiende houd! Verantwoordelijk voor alle interne werkzaamheden t.b.v inkoop, verkoop en orderverwerkingen. Per 2017 heb ik ook diverse financiële werkzaamheden voor mijn rekening genomen. Het werken voor Synga Medical is geen dag hetzelfde. In de afgelopen jaren heb ik de organisatie zien groeien. We zijn een flexibel, dynamisch bedrijf met super leuke collega’s en korte lijnen naar elkaar toe. Een grapje op zijn tijd en altijd gedreven. Met allemaal één doel voor ogen: het beste willen voor de klanten van Synga Medical!

FLORINE KONING

ACCOUNTMANAGER NOORD NEDERLAND

Na een leerzame en innoverende tijd als oogheelkundig operatieassistente heb ik de overstap gemaakt naar Synga Medical. Ik begrijp volledig de delicate balans en precisie die bij elke operatie vereist is. Met mijn kennis van operationele processen ben ik in staat om nauwkeurig te anticiperen op de behoeftes van uw team. Bij Synga streven we er altijd naar om de best mogelijke zorg te leveren aan uw patiënten, met passie en toewijding als onze drijvende krachten.

NADIA CALIS

ACCOUNTMANAGER WEST NEDERLAND

Voordat ik in dienst kwam bij Synga Medical heb ik jaren als oogheelkundig OK-assistente gewerkt in een ZBC. In eerste instantie alleen bij cataractoperaties en ooglidconstructies en later kwam daar ook de VR chirurgie bij kijken. Ook heb ik me daar veel beziggehouden met het inkoopproces binnen een kliniek. Al deze ervaring kan ik nu mooi bij Synga Medical inzetten om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Ons team is niet compleet zonder…

Zeer goede kennis van zaken door opleiding en jarenlange ervaring, gecombineerd met een enorme gedrevenheid en gezellige dosis humor.