Coen Hiemstra (oogarts Eyescan)

“Synga: korte lijnen, goed advies”

“Ik houd van korte lijnen en efficiëntie, want uiteindelijk draait het voor mij maar om één ding: het beste resultaat voor de patiënt in combinatie met zo prettig mogelijk werken en zo min mogelijk verstoringen/hindernissen. Alles wat we doen, staat in het teken van dat optimale eindresultaat.”

“Ook de samenwerking met Synga Medical – dat onder meer onze OK-sets levert – past daar voor mij perfect in. In de eerste plaats omdat hun producten gewoon goed zijn, terwijl ze qua prijs vaak nét iets aantrekkelijker zijn dan de klassieke providers. In die zin zijn ze een echte uitdager. Ook over de korte lijnen en het directe contact ben ik erg te spreken. Als ik ze bel of mail met een vraag krijg ik altijd snel een duidelijk antwoord of advies, van een vaste contactpersoon. Dat werkt erg prettig.”

“Naast de OK-sets doen we ook voor specifieke instrumenten een beroep op Synga. Ook hier denken ze altijd goed mee. Toen ik bijvoorbeeld een keer een specifiek type lens-chopper zocht konden ze dat niet zelf aanbieden, maar hebben ze die voor mij ingekocht bij een ander bedrijf. Pure service, die ervoor zorgt dat wij onze patiënten optimaal kunnen helpen.”