REVIEWS

Visus Oogkliniek Rotterdam

In samenwerking met Synga Medical hebben we disposable instrumenten kunnen ontwikkelen die volledig aan onze wensen en eisen voldoen. Dit komt de veiligheid en kwaliteit van onze ingrepen zeker ten goede.
Drs. Rahman Korkmaz
visusoogkliniek.nl

Oog op Zuid Rotterdam

Synga Medical is goed benaderbaar, werkt service gericht, denkt met je mee en komt afspraken na. Als jonge kliniek is dat zeer prettig. Wij zien in Synga Medical een zeer fijne partner!
Team OOZ
oogopzuid.nl

Maastricht UMC+

Het team van Synga Medical staat altijd voor je klaar met zowel oplossingen als nieuwe alternatieven. Ze zijn laagdrempelig te bereiken, verlenen een goede service en aftersales en dat zorgt voor een fijne samenwerking.
Shanna Honings
Hoofd  Operatiekamers Oogtoren

OMC Zaandam

Onze ervaringen met Synga Medical zijn zeer positief. Synga Medical denkt met ons mee en heeft altijd wel een passend advies/oplossing. Tevens zijn ze laagdrempelig en goed bereikbaar.
Wij hebben aan Synga Medical een fijne leverancier op het gebied van oogheelkundige chirurgie.
Eline Jongsma
Hoofd OK / operatieassistent

Bravis Ziekenhuis Bergen op Zoom 

Wanneer je het hebt over snelheid van leveren en korte lijntjes! Synga Medical staat altijd voor ons klaar en denken echt met ons mee. Het contact verloopt gemakkelijk en ze weten precies wat we nodig hebben. Ze kennen de hectiek van een OK en helpen ons altijd direct. Synga Medical zet niet een, maar tien stappen extra wanneer we hun hulp en expertise nodig hebben
Kim Rombouts
Operatieassistent Oogheelkunde Bravis Ziekenhuis